середу, 19 вересня 2018 р.



Методичне об’єднання вчителів фізичної культури
На початку навчального року для вчителів фізичної культури та тренерів дитячо-юнацької спортивної школи Глухівського району Сумської області була запроваджена нова форма проведення методичного об’єднання,  яка поєднала теоретичні знання з практичними навичками вчителів.
Так, відповідно постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2015 року № 1045 "Про затвердження Порядку проведення щорічного оцінювання фізичної підготовленості населення України" та з метою визначення та підвищення рівня фізичної підготовленості, формування активної спортивної позиції серед  вчителів фізичної культури закладів загальної середньої освіти, тренерів дитячо-юнацької спортивної школи Глухівського району були проведені тестові нормативи, які затверджені наказом Міністерства молоді та спорту України від 15.12.2016 № 4665.
Однією із особливостей проведення заходу полягала в тому, що в ролі самих учителів, які приймали тестові нормативи, виступали учні 11 класу. Школярі на власному прикладі показували  правильність виконання нормативів. Учителі фізичної культури, які є носіями здорового способу життя, з  великим задоволенням прийняли участь в тестуванні та виконали її нормативну частину. Тим самим, підтвердили свій рівень фізичної підготовленості на власному прикладі.





























Немає коментарів:

Дописати коментар